Beskrivelse af boligen

Familievilla beliggende ved grønne områder og gode stisystemer til skolen

Beliggende på rolig og lukket vej i et børnevenligt kvarter i Hjerting finder du denne præsentable og velindrettede villa. Du kommer du til at bo midt i naturskønne omgivelser tæt på sø og stisystemer, som fører til skole, indkøb og idrætsklub. Ønsker du at nyde stranden ligger denne blot 10 minutters gang væk - så ganske enkelt en fantastisk beliggenhed.
Villaen præsenterer sig selv som yderst velholdt med en velfungerende planløsning. Når du træder ind i boligen, vil du blive mødt af en rummelig, åben entré med højt til loftet. Store lyse værelser i egen børneafdeling med eget badeværelse samt et kontor. I den modsatte ende finder du forældreafdelingen med soveværelset i direkte forbindelse til badeværelset.
Har du drømmen om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede en, så får du her en fantastisk mulighed for at bruge det ene værelse på ca. 26 kvadratmeter til mindre erhverv. Værelset ligger i forbindelse med indgangen og uden unødvendig adgang til resten af huset. Værelset er også perfekt til den store teenager eller som et multifunktionelt rum.
Samlingspunktet midt i villaen udgør rummelig stue i åben forbindelse til køkken/alrum, herfra med direkte udgang til hele tre solterrasser. Via to store dobbeltdøre er der udgang til en dejlig lukket og vedligeholdelsesvenlig have, samt et lukket og ugeneret gårdmiljø med delvis overdækning, oplagt til at nyde sin morgen kaffe eller på de senere timer et lille glas.
Villaen har også et funktionelt bryggers med god plads til vaskemaskine/tørretumbler, skabe til opbevaring og med håndvask.
Desuden får du en stor carport med isoleret værksted og et praktisk redskabsrum bag huset.
Ejendommen er løbende moderniseret med materialevalg af høj kvalitet og som kræver minimum af vedligeholdelse. Blandt andet kan nævnes mahogni vinduer og specialfremstillede mahogni døre, ligesom den udendørs beklædning på stern/udhæng er opført i vedligeholdelsesfri materialer.
Søger du et godt gedigent hus, som er bygget i gode materialer, fuldmuret og ligger på ugenert vej med alt inden for kort afstand, så kontakt os!

Adresse: Bådsmandsvænget 35, 6710 Esbjerg V
Kontantpris: kr. 2.995.000
Ejendomsoplysninger
Matr.nr. 6 GG Tobøl By, Guldager
Ejendomstype Villa, 1 fam.
Kommune Esbjerg
Opført/ombygget 1993/1996
Antal plan og etage 1 plan
Antal værelser 5 (6)
Antal toiletter 2
Varmeinstallation Fjernvarme
Ydervægge Mursten
Tagtype Betontagsten
Grundareal 725 m2
Boligareal 190 m2
Garport/garage 50 m2


Kontakt sælger

Thomas Krüger

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden