Beskrivelse af boligen

ANDELSBOLIG MED NYERE KØKKEN OG EGEN HAVE 4 MINUTTERS GANG FRA LETBANESTOP SÆLGES

Vores skønne rækkehus er på vej til salg Så leder du efter et sted at bo i Aarhus omegn - med ultra let adgang til Aarhus - så læs mere her!

Nu har du nemlig mulighed for at overtage vores skønne rækkehus i en eftertragtet andelsboligforening med meget sund økonomi på Fruensbakke, 8541 Skødstrup. Med masser af indkøbsmuligheder i gåafstand og blot fire minutters gang til letbanestationen, får du både mulighed for at have lokalområdet Skødstrup-Løgten lige ved dørtrinnet samt have ultralet adgang til skønne, pulserende Aarhus

Boligen er pt en skuffesag, og den er derfor ikke markedsført på nettet - endnu. Det kommer på plads inden længe.

Andelsboligen er et rækkehus på 96 kvadratmeter, der fordeler sig på to plan med rummeligt alrum, tre værelser, et badeværelse og et toilet samt et bryggers.. Alle moduler i køkken samt bryggers er høj kvalitet fra Kvik Køkkener. Andelsboligen inkluderer desuden egen have med terrasse, altan med udsigt, et udendørs skur med god plads til opbevaring samt et loftsrum med god plads til opbevaring. Derudover får du i andelsboligforeningen adgang til et fantastisk fælleshus, der kan rumme forsamlinger på op omkring 45 personer – og det har rummet alt fra barnedåbe, konfirmationer og fødselsdage til julefrokoster og sommerfester.

Kontakt sælger

Morten Rønn

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer