Fuglebækvej 11A

8570 Trustrup

595.000 kr.

Boligtype:Landejendom
Boligareal:140
Antal værelser:2
Grundareal:8500
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Charmerende landejendom på Djursland mellem Trustrup og Balle
Fuglebækvej 11a, 8570 Trustrup
Pris: 595.000DKK
Har du en pladskrævende hobby eller vil bare du gerne bo på en idyllisk og fredeligt plet med en helt ugenert have, så er denne ejendom noget for dig. Ejendommen er velegnet til hobbylandbrug, selvforsyning, kollektiv, heste, haveentusiast, hobbymekaniker, kennel eller lignende. Ejendommen har været godkendt til økologisk dyrkning i 2009. Ejendommen er beboet, så aftal venligst en fremvisning i stedet for at komme uanmeldt. Visuel præsentation med video og billeder i linket her:
https://youtu.be/yJMgkpCEgS4
Grundareal: 8500m2 (0,85 Hektar / 1,5 tdl.)
Stuehus: 140m2 i alt, hvoraf 60m2 i den ene ende er under ombygning. Stuehuset er fuldt ud beboeligt og består af forgang, badeværelse, køkken, spisekammer, soveværelse(i kip), værelse og mindre stue. I den del der er under ombygning er gulve gravet ud og bjælker hævet. Opvarmes med L/L varmepumpe som er under et år gammel. Der er skorsten, så det er muligt at sætte brændeovn op. Vand leveres fra Trustrup/Lyngby Vandværk. Alle vandrør under gulvet er skiftet til PEX/PEL og kloakrør skiftet til PVC. Der er septiktank som tømmes 2 gange årligt.
Have: Haven er indhegnet og indeholder et hav af frugttræer og bærbuske. Herunder adskillige æble, pære, kirsebær, blomme og mirabelle træer. Desuden er der der en del bærbuske, herunder, solbær, stikkelsbær og ribs. Der har været dyrket køkkenhave på cirka 200m2 og denne kan forholdsvis nemt reetableres.
Gammel hestestald: Bygningen er på cirka på 45m2 hvor der er påbygget et stort brændeskur på gavlen.
Staldbygning/værksted: 250m2 al landbrugsinventar er fjenet og gulve lavet. Bygningen fremstår i generel god stand og lige til at tage i brug. Alle vandrør under gulvet er skiftet til PEX/PEL.
Lader: Der er 2 ladebygninger, som er bygget sammen med staldbygningen. Samlet areal på lader er 160m2.
2,5km til Balle, 10km til Grenaa, 4km til Trustrup og 6km til Rosmus Skole. Cirka 1km til skolebus.

Kontakt sælger

Kristian Hougaard

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer