Beskrivelse af boligen

Er du i markedet efter en fuldstændig indflytningsklar og flot renoveret villa? Så kunne Mølletoften 30A på en super attraktiv og central beliggenhed midt i Horsens Centrum være jeres næste kapitel. Ejendommen byder på samlet 187 etagemeter og er nænsomt renoveret siden 2020. Dette indebærer bl.a. en næsten fuld istandsættelse af stueplan samt underetagen, som i dag fremtræder i fuld boligkvalitet. Begge etager er ligeledes med høj komfort, da der er gulvvarme på hele overetagen og underetagen (på nær 1 disponibelt rum), ligesom underetagen er højloftet og delvist i terræn niveau.

Beliggenheden på Mølletoften er yderst attraktiv, da I vil komme til at bo på en rolig og stille villavej, men samtidig kun være 5 minutters gang fra alt i den pulserende bykerne. Ja faktisk er der kun 500m. til landets bredeste gågade med massere af caféliv, restauranter, shopping og forretninger. Ligeledes er der blot 300m. til Sct. Ibs Skolen, ligesom daginstitutioner, idrætsfaciliteter, fjorden, Lunden og Forum Horsens alt sammen er i gå afstand fra boligen.

I bydes indenfor i det elegante og flot renoverede køkken/alrum, hvor I hurtigt vil bemærke det gode lysindfald bl.a. fra ovenlysvinduerne og sammenspillet mellem det smukke trægulv og nye køkken. Alrummet har plads til stort spisebord, er med pudsede vægge/lofter og integrerede spots. Via dobbelte glasdøre er en stor og lys opholdsstue med kig og direkte udgang til den nye og skønne træterrasse, som vender helt perfekt for solens bane, da haven er sydvendt. Fra køkken/alrum kommer I via fordelingsgangen til 2 gode værelser, hvoraf det største i dag fungerer som soveværelse med et stort indbygget skab. Det lyse badeværelse fremstår med tidløse hvide klinker, gulvvarme, bruseniche og pæn sanitet. Den pæne underetage byder på hele 4 disponible rum samt et godt bryggers og toilet. Her er klinkegulv i fordelingsgang, "værksted" og bryggers, samt trægulv i de 2 "værelser", hvor det største er på ca. 15m2 .

Udvendigt får I en skøn grund med carport, gode parkeringsforhold, stort redskabsskur og en skøn, sydvendt have.

Kontakt home Horsens for en fremvisning.

Kontakt sælger

Eline Eggers

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden