Beskrivelse af boligen

I har nu muligheden for at blive de nye ejere af vores dejlige hjem, da vi søger et nyt eventyr. Inden længe kommer det til salg hos danbolig i Kolding.
 
Huset er total renoveret og ombygget i 2020/2021. Det er arkitekttegnet og skiller sig meget ud i bybilledet, hvilket kan ses på udtrykket og på de løsninger, vi har valgt. Det er 166 m2 samt 41 m2 kælder. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men rummer vaskerum og vores krea-rum og rigtig meget god opbevaring. I stueplan der er entre med garderobe plads, 2 store gode værelser, et stort soveværelse med walk-in og et stort badeværelse. Hele 1. salen er indrettet som ét dejligt stort leverum med køkken og stue med et fantastisk lysindfald grundet de store vinduespartier. Derudover er der på 1. sal et toilet og adgang til en stor skøn syd/vest vendt terrasse.
 
Haven er dejlig nem og ligger meget privat. Der er udgang fra alle værelser til haven o fra soveværelset er der udgang til en overdækket syd/vest vendt terrasse. Derudover rummer haven et shelter med skur.
 
Huset er beliggende meget centralt i Kolding på Erik Glippings Vej 6. Der er 20 minutters gang til centrum af Kolding, stisystem til Brændkjærskolen, Geografisk Have som nabo, indkøb og bager inden for kort afstand og et hav af dagplejere samt intuitioner i nærområdet.
 
Det kommer til salg til 3.995.000. Hvis I sidder med spørgsmål, så er I velkomne til at rette henvendelse til mig, og ellers kan man henvende sig til danbolig i Kolding.

Kontakt sælger

Celina Hansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden