Beskrivelse af boligen

Guldbergsgade 15C
Jeg har nu fornøjelsen af at byde velkommen til 55 skønne kvadratmeter, placeret i rolige Alderslyst, blot få kilometer fra sø, skov og shoppingmuligheder.
Når du kører ind på gårdspladsen og parkerer bilen på din egen, private parkeringsplads, vil den lukkede, sydvendte have være det første syn der møder dig. Her er roligt og idyllisk, og plads til alt fra “have-brunch” til grillfest og sene aftener med bålhygge.
Bevæger du dig ind i entréen, ser du det nye Kvik-skabsarrangement, med integreret bøjlestativ, samt en lysene korkbeklædt bagvæg. Længere fremme når du et stort badeværelse, med ny sort terazzo-bordplade.
Stuen/alrummet er delt op af en halvmur mod køkkenet. Store sydvendte vinduer garanterer masser af lys til hele lejligheden.
New Yorker-skydedøren skiller soveværelset fra køkkenet, og sikrer samtidig ekstra lys ind til lejlighedens bagerste rum. Her er stilen gennemført, med “udsigt” over New York, samt matchende lister. Det indbyggede skab giver masser af opbevaring, ligesom det binder tråden mellem det rustikke skovlige entré-look, og det hårde, metalliske storby-soveværelse.
Alt i alt fantastiske og fantastisk-udnyttede 55 kvadratmeter i hjertet af smukke Silkeborg. En lejlighed der bestemt er et kig værd, hvis du som enlig/førstegangskøber/par står og drømmer om det bedste ved Silkeborg. Velkommen ind♥️

*hvad der også er værd at nævne er;
- 2kvm stort redskabsskur
- sund ejerforening
- Veluxvinduer skiftet i 2023, udelukkende betalt af ejerforening

Kontakt sælger

Ketil Harboe-Møller

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden