Beskrivelse af boligen

Skøn, velholdt, skagensgul villa med rødt tegl tag og en fantastisk panorama udsigt over Randers Fjord.
Boligen på 180 kvm. er yderst anvendelig som flexbolig og er et rigtig godt alternativ til et sommerhus.
Og med en beliggenhed i udkanten af Udbyhøj kun 900 meter fra en idyllisk jollehavn, får man udover havudsigten også udsyn til den fantastiske natur og et rigt dyreliv med fasaner i haven og hjorte og køer på marken nedenfor haven.

Villaen fremstår i yderst velholdt stand med charmerende detaljer som f.eks. originale synlige bjælker i loftet på 1. sal.
Den 122 kvm. store tilbygning med dobbelt garage og hobbyrum med havudsigt giver god mulighed for opbevaring, værksted eller lignende.
Derudover er der et redskabsskur og en carport, så der er masser af plads til både båd, trailer og biler.

Selve boligen består i stueplan af stort værelse/kontor, mindre værelse, badeværelse, bryggers, køkken i delvis åben forbindelse til stue med brændeovn samt stor spise-/opholdsstue med loft til kip og panoramaudsigt over fjorden. I badeværelse, byggers og stue er der gulvvarme.
1. sal består af stort soveværelse med kontor og balkon og eget badeværelse samt mindre værelse.
Der er udsigt over vandet fra soveværelset, køkkenet og spise-/opholdsstuen.
Huset opvarmes med oliefyr.

I hele huset er der originale rå trægulve samt rustikke trælofter og lyse rum. Huset blev renoveret i 2010, hvor der bl.a. blev lavet tilbygningen med spise-/opholdsstue ud mod fjorden.

Desuden er der en stor sydvendt terrasse ud mod havet med masser af læ af træer samt flere små hyggekroge rundt omkring huset, så man har mulighed for at få glæde af solen hele dagen.

Grunden på 1286 kvm. byder desuden på en 400 kvm. stor have med forskellige blomsterbede og frugttræer og en nyanlagt græsplæne med havudsigt samt en mindre lukket have.

Fra Udbyhøj er der gode forbindelser til Randers (35 km), Århus (65 km), Ørsted (13 km), Allingåbro (17 km) og Auning (25 km), der alle byder på gode indkøbsmuligheder mm. Desuden kan man tage kabelfærgen over Randers Fjord fra Udbyhøj Syd til Udbyhøj Nord, hvor man kan nyde livet ved den hyggelige lystbådehavn og badestrand. Og er man til fiskeri, er der her noget af Danmarks bedste fiskevand.

Se billederne og bestil tid til en fremvisning af denne unikke bolig. Flere billeder kan fremsendes.

Kontakt sælger

Claus Dalsager

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden