Beskrivelse af boligen

Fantastisk lejlighed på 6. sal. Denne lejlighedstype er som en af de få, indrettet med både den store opholdsstue samt mulighed for et køkken/alrum. Nuværende ejer har indrettet et ekstra værelse, så lejligheden i dag fremstår med tre gode soveværelser.

Lejligheden er fra 2016 og fremstår stadig i god stand! Indretningen byder på entré med god plads til sko og overtøj. Herfra er der videre adgang til lejlighedens flotte køkken, som er tegnet specielt til projektet af SHL Arcitects, produceret af Designa. Her er tænkt over alle detaljer! Udover det flotte udtryk og materialevalg - herunder røgede egefronter på underskabene, corian bordplade og vinkøleskab - så er skabene lavet med 30 cm ekstra dybde. Endvidere så giver dette ligeså mere bordplads, afgrænset med flotte transperante glaslåger. Oprindeligt var der også en stor spiseplads i forbindelse med køkkenet - her har ejer i dag indrettet et ekstra værelse, som nemt kan fjernes igen.

Det oplagte samlingsted i lejligheden er den lyse og rummelige opholdsstue med direkte udgang til den store altan, hvor det meste af Aarhus kan nydes, dag som aften. Der er kig så langt øjet rækker hvor blandt andet udviklingen på Aarhus Ø og Godsbanen kan følges. Desuden stort soveværelse med skabsvæg samt to gode værelser - fx ideelt til kontor, gæsteværelser eller børneværelser. Flot badeværelse med gulvvarme, vaskesøjle og bruseniche!

Ceres Panorama er et af Aarhus' mest unikke nyere byggerier, skabt af SHL Architects som 4 sammenbyggede, men let forskudte tårne. Med sine 20 etager er facadernes udtryk blevet et markant element i byens nye skyline. Her bor du midt i Ceres Haven, der har været lukket for befolkningen i mere end 150 år, der tilbyder et fantastisk uderum i parken lige ned til Åen, uden omkringliggende trafik. I Ceresbyen er der adgang til bl.a. Føtex, frisør, cykelforhandler, café og den store legeplads i den nærliggende Botanisk Have.

Kontakt sælger

MK

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden