Beskrivelse af boligen

Velindrettet lejlighed i den gamle toldbygning ved Haderslev lystbådehavn

Nu kan du bosætte dig i den gamle toldbygning i Haderslev og nyde synet af havnemiljøet fra din lejlighed på første sal. Selve boligen byder på et soveværelse og et badeværelse samt køkken og stue i ét med adgang til en hems. Derudover er du tilgodeset af et fællesareal foran bygningen, hvor du kan tilbringe de varme dage. Velkommen hjem.

Ejendommen daterer sig helt tilbage til 1912 og fremstår markant i bybilledet med en rød murstensfacade, muret gesims og småsprossede vinduer. Med til boligen følger egen p-plads og gæsteparkering, mens der indenfor er et privat kælderrum og en fælles cykel-, vaskekælder og redskabsrum til rådighed.

Med det samme du træder ind i indgangspartiet møder du terrazzogulv og en ekstraordinær flot opgang med lysekrone der blev renoveret i 2020. Inde i lejligheden bemærker du det afslebne trægulv, der breder sig med en nydelig, rød tråd på tværs af rum og funktioner. Mest iøjnefaldende er det i hjerterummet, der kombinerer køkkenet og stuen. Her er gode indretningsmuligheder som følge af den New York'er inspirerede hems, der udnytter loftshøjden optimalt.

De øvrige kvadratmeter udgøres af et pænt badeværelse, hvor der er plads til integrering af vaskesøjle, samt et separat værelse, der tilgås fra stuen.

Udenfor er der et havestykke, som sikrer en grøn oase til årets varmeste måneder, og på den anden side af hækken oplever du vandet på helt tæt hold. Gåture langs kajen er således en oplagt aktivitet med udsyn over sejlbådene. Derudover klares hverdagens gøremål nemt og bekvemt, da få minutters gang fører til indkøb, busforbindelse og specialforretninger. Hertil er der kort afstand til et udvalg af caféer og restauranter samt gåafstanden til Haderslev Dampark, der bestemt er et besøg værd.

Skal du bo her? Kontakt mig allerede i dag.

Kontakt sælger

Jesper Juhl

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer