Beskrivelse af boligen

Er du kreativ eller håndværker og har du en pladskrævende hobby? Er du studerende eller bare til shopping og café besøg i Århus, men nyder samtidig at være tæt på naturen og stranden? Er du til charme og gammel stil frem for moderne lejlighedskomplekser?

Så er Malling Kirkevej 4B lejligheden du altid har været på udkig efter, men som du aldrig troede, du skulle finde!

Denne charmerende 2-værelses, der blev istandsat i 2005, består af 50 kvm2 fordelt på stue og køkken i ét samt soveværelse og et badeværelse.

I stuen og soveværelset er der gamle, fritliggende loftsbjælker og i hele lejligheden er der loft til kip. Foruden dette er de to store gavlvinduer i hhv. stue og soveværelse samt de lyse plankegulve også med til at lyse lejligheden op.

De hvide pudsede murstensvægge giver samtidig kant.

På badeværelset er der lys linoleum hvilket gør det vedligeholdelsesfrit og lækkert at træde ind på.

Der er gulvvarme (fjernvarme) i hele lejligheden.

Foruden de 50 kvm2 lækker lejlighed får du ligeledes glæde af det fedeste værksted på små 15 kvm2, der kun er dit. Hertil egen terrasse.

Lejligheden er en del af en mindre ejerforening bestående af i alt tre lejligheder. Ejerforeningen er fælles om vaskefaciliteter, den store gårdhave, en fantastisk have, haveskur samt et 25 kvm2 stort orangeri fra 2023. Desuden egen parkeringsplads lige uden for døren.

Grundet ejerforeningens størrelse er der en meget let og uformel tilgang til hinanden og fællesområderne. Ingen render hinanden på dørene, men en god kop kaffe og en hjælpende hånd er altid tæt på.

Fra lejligheden har du:

500 meter til letbanen = 30 min til Århus Hovedbanegård
500 meter til indkøb
50 meter til bus 100
5 min. til Ajstrup strand
1 min. til skole, børnehave og -pasningsmuligheder.

Kontakt sælger

Inge Bolet

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer