Beskrivelse af boligen

Lige imellem Vejle og Kolding ligger den lille skønne by Ødsted. Ødsted er et aktivt bysamfund med indkøb, skole til 9 klasse, børnehave, fitnesscenter, paddelbaner og mange andre idrætstilbud - bare for at nævne nogle af højdepunkterne. I overtager en villa fra 2019 med en fantastisk udsigt til marker og skov. Huset har mange attraktive løsninger, som gør dette hus lidt anderledes end andre. Huset ligger på en stor grund hvor herlighedsværdi er i top grundet den skønne udsigt. Villaen er indrettet med forældreafsnit, børneafsnit og lækre fællesrum hvor familien samles.

Boligen har gulvvarme overalt, lækkert HTH-interiør og ensartede gulve, hvilket skaber en rød tråd igennem boligen. Lyset i huset er prioriteret højt med store gulv-til-loft-vinduer, så man fra mange rum i huset kan nyde udsigten.

Køkken/alrummet med loft til kip, et misundelsesværdig vinrum, og Quooker. I Køkken/alrummet er den store flotte vaske ø med integrerede siddepladser kernen i hjemmet, mens havedøre både herfra og i den tilstødende stue binder hus og have fint sammen. Forældrene får et soveværelse med walk-in-closet og badeværelse en suite, mens I har et kontor/gæsteværelse, to børneværelser og et ekstra badeværelse. Ved husets entréen er der et bryggers med alt hvad en børnefamilie har brug for.

Huset varmes op af jordvarme og der er genvækst anlæg i huset.

Placeringen lige ud til naturen giver en flot udsigt fra hus og have. Udsigten skaber en dejlig stemning, som I kan nyde hele året. Der er lagt fliser hele vejen rundt om huset, hvilket munder ud i to solrige terrasser med et overdækket afsnit på den ene. Fortil er carporten med plads til to biler og stik til elbilsladeren integreret.

På vejen hersker der et godt naboskab, hvor man hjælper hinanden, holder øje med hinandens huse og mødes til den årlige sommerfest samt. andre sammenkomster i løbet af året.

I Ødsted bor I nær skole, pasningstilbud, idræts muligheder og indkøb, mens pendleren kan smutte til Vejle, Egtved eller Kolding. På samme vis er der busforbindelser kort fra huset.

Kontakt sælger

Louisa Koch

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer