Beskrivelse af boligen

Da tiden er til nye eventyr nord for Aarhus, sælger jeg min elskede andelslejlighed på Helgenæsgade 10. Lejligheden ligger i stueetagen og rummer 63 kvm, samt en skøn altan med aftensol og direkte adgang til haven, der ligger ud til Kærlighedsstien.

Indenfor har det meste af lejligheden fået en gennemgribende renovering i 2018/2019 – der blev bygget til, så man har en skøn spisestue i forbindelse med det nye køkken. Der er blevet etableret dobbeltdøre ud til altanen fra stuen, og selv spisekrogen har fået en kæmpe skydedør ud til altanen. Badeværelset er også renoveret med et dejligt brusebad, nye armatur, og har gulvvarme, ligesom stue og køkkenalrum.

Soveværelset fremstår originalt med de gamle plankegulve og radiator. Det har en virkelig skøn størrelse med plads til masser af opbevaring.

I haven er der fælles møbler og cykelskur, der deles med nabobygningerne. I kælderen finder du fælles vaskefaciliteter (vaskemaskine, tørretumbler og tørrerum). Derudover er er også et mindre opbevaringsområde i et andet rum.

Lejligheden ligger centralt med hurtig adgang til byen, Trøjborg og forbindelser ud af byen. Letbanen går fra Nørreport og Østboulevarden, men lejligheden ligger godt pakket væk fra hverdagens larm.

Sidst men ikke mindst: du får de sødeste naboer. Det er en lille forening og vi snakker godt sammen.

Boligydelse: 6.300
Varme og vask: 500 aconto
Pris: 850.000kr + værdiforbedringer (gulvarme 10.541 kr, trappe ned til haven 6.386 kr).

I alt 866.927kr.

Overtagelsesdato d.01/01/24

Kontakt sælger

Marie Laursen Canter

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer