Beskrivelse af boligen

Tvillingehus i det eftertragtede Dæhnfeldt Villaby i Odense C.

Vi sælger vores vidunderlige hus med stor have ud til en masse høje træer.
Huset består af entre, gæstetoilet, stue, køkken alrum, to værelser oven på, repos med kontor plads og stort badeværelse samt kælder med vaskerum, gang med opbevaring, et værelse og krybekælder.

Huset ligger 5 minutters cykeltur fra gågaden og har den mest fantastiske skov på den anden side af Ruggårdsvej, hvor der er legeplads, forhindringsbane og en stor fårefold.

Huset er renoveret i materialer, der passer til dets oprindelse i 1922. Vi har forsøgt at skabe et charmerende og stemningsfuldt hus, som er lidt en ener på markedet.

Vi overtog huset i 2016 og renoverede det derefter med nye vinduer, nypudset udvendigt og malet hvidt, anlagt ny have og en stor terasse i klinker, der giver en masse charme til huset. Indendørs fik vi etableret nyt el og vvs, etableret badeværelse med fuldstøbt terassogulv, nyt køkken alrum med køkken fra Tvis og massiv egetræsbordplade, lavede nye skråvægge på 1. salen med en masse isolering, etableret tagvinduer og pudset alle væggene op i kælderen, så der med tiden kan indrettes værelse eller andet.

Kom og se det og mærk om det kunne være noget for dig.

Kontakt sælger

Rasmus Hansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer