Beskrivelse af boligen

Arkitekttegnet rækkehus i Ry tæt på natur og by (skuffesag hos Danbolig Ry)

Dette moderne arkitekttegnede enderækkehus, der blev opført i 2020, repræsenterer en fantastiskmulighed for alle, der søger en komfortabel og indflytningsklar bolig i Ry. Beliggende på en lukket vej, omgivet af skøn natur og venlige naboer, tilbyder boligen den perfekte kombination af rolig beliggenhed og moderne komfort.
Med sine 130 kvadratmeter fordelt over to etager byder denne bolig på lidt af hvert. Den åbne stueskaber et perfekt sted til hygge og samvær med familie og venner, mens det moderne køkken er udstyret med alle nødvendige apparater og tilbyder god plads til madlavning og spisning. På første sal finder du tre gode værelser, hver med plads til personlig udfoldelse og afslapning. Der er også to gode badeværelser med toilet, der giver ekstra bekvemmelighed til hele husstanden. Udenfor har du en lille hyggelig have, der kan bruges til varme aftner med familien. Alt dette beliggende tæt på vandet, hvor der kan bades, samt kun 20 meter fra skoven der har en direkte sti til
Himmelbjerget. Oplagt for naturelskere og dem, der elsker frisk luft og udendørs oplevelser. Dette enderækkehus er også godt placeret med kort afstand til det centrale Ry, hvor du finderindkøbsmuligheder og togstationen.
Alt i alt er Rye Mølle Søvej 11 en unik mulighed for at nyde både det bedste fra natur og bylivet

Kontakt sælger

Trine Nørtoft-Danhøj

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer