Beskrivelse af boligen

Unik Mulighed: Skøn Andelslejlighed på Christiansbjerg - Ideel til Forældrekøb og Lav Boligydelse

Nu har du muligheden for at blive ejer af denne skønne andelslejlighed beliggende i Christiansbjerg. Når du træder ind i entréen, er der god plads til opbevaring af overtøj samt et stort garderobeskab. Entreen leder til, soveværelse, badeværelse og stuen. Soveværelset har et praktisk indbygget klædeskab og vindue ud til altanen. Badeværelse er i neutral stil og god størrelse med en separat bruseniche. Stuen tilbyder tilstrækkelig plads til både spise- og sofahjørne, og herfra kan du træde ud på en dejlig altan, hvorfra du kan nyde eftermiddagssolen og en udsigt over foreningens fælles have. Fra stuen er der direkte forbindelse til det lille, men velindrettede køkken, der blev fuldstændigt renoveret i 2014.

Beliggenheden i dette rolige kvarter er ideel, med kort afstand til indkøbsmuligheder, universitet og nem adgang til offentlig transport.

Andelsforeningen har en vaske- og tørrerum i kælderen, samt et praktisk tremmerum til opbevaring.

Der er også en privat parkeringsplads foran bygningen, med plads til både gæsteparkering og egen bil.

Denne lejlighed er en del af en velkonsolideret andelsforening bestående af i alt 25 andele med en sund økonomi. Den er det perfekte valg for forældrekøb og har overkommelig boligydelse.

Kontakt sælger

Ghita Andersen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer