Beskrivelse af boligen

232 m2 liebhaveri tæt på Bramming.

Moderne villa i Hunderup, tegnet af den anerkendte MAA arkitekt Helene Plet.

Huset ligger i landlige omgivelser og inspirationen er hentet i den danske tradition for bygninger på landet. Boligen rummer forskudte etager, er opført i tegl med sorte pandeplader i aluminium på taget. Boligen rummer bl.a. 5 soverum, 2 badeværelser, køkken/alrum med nyt minimalistisk Svanekøkken fra 2022.

Perfekte rammer til familien som ønsker god plads. Arkitektens planløsning giver samtidig mulighed for ændring af rummene, således at familiens individuelle behov nemt kan imødekommes. F.eks. kan en del af boligen ændres til et større rum op til ca. 40 m2, der kan anvendes til f.eks. liberalt erhverv, klinik eller lignende.

Overalt fremstår boligen minimalistisk og stilsikker med eksklusive materialevalg som f.eks. travertingulve, gipslofter, træ/alu vinduer og døre. Vola amaturer overalt. Lyst og venligt overalt med dæmpet ensartet farvevalg på enkelte vægge, som understøtter arkitektens tanker for rummene.

Til ejendommen hører 50 m2 garage.

Boligen byder på en usædvanlig skøn grund med masser af plads på i alt 7.000 kvm. Haven er også tegnet af Helene Plet og baseret på minimalt vedligehold. Haven er fredfyldt, sol dagen lang samt helt aflukket og ugeneret. Her får du også familiens egen "skov" med stisystem og bålplads, skønne, store terrasser med rigelig plads til fester og gæster.

Tre minutters gang fra boligen kører skolebussen direkte til Bramming, ligesom der er ganske kort afstand til stationen, hvorfra Esbjerg kan nås på blot 20 minutter med tog.

Sagen ligger i skuffen hos:
Home Bramming
Flemming Dreyer
Telefon: 41618011
Mail: dreyer@home.dk

Kontakt sælger

Tonny Lang

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer