Beskrivelse af boligen

Charmerende Familievilla i Ry

Drømmer I om et idyllisk hjem i Ry? Så er Ryttervænget 8 stedet for dig! Denne charmerende familievilla byder på en unik kombination af komfort, stil og beliggenhed. Her er muligheden for at skabe jeres drømmebolig i et fredeligt og familievenligt område.

Egenskaber:

Stor Grund: Ejendommen er placeret på en rummelig grund med plads til leg, havearbejde og hygge.

Panoramavinduer: De store panoramavinduer i stuen og køkken alrum giver dig en betagende udsigt over søen og golfbanen. Nyd solnedgangene og de skiftende årstiders fra dit eget hjem.

Ruminddeling: Huset byder på en praktisk ruminddeling med 3 store børneværelser, soveværelser med walk-in og et stort og funktionelt køkken alrum, samt stue med mulighed for kontor plads. Samt to badeværelser.

Lys og Luft: Store vinduer, højt til loftet og en lys atmosfære giver huset en behagelig følelse året rundt.

Have og Terrasse: Slap af i solen på den rummelige træterrasse, der kombinerer solrige områder med komfortabel overdækning, så du kan nyde udendørslivet uanset vejret.

Rolig Beliggenhed: Ryttervænget er kendt for sin fredelige atmosfære og er ideel til børnefamilier, da det ligger tæt på skoler, skov og fritidsaktiviteter.

Område:
Ryttervænget er beliggende i Kildebjerg, en charmerende del af Ry med masser af aktiviteter og natur. Her finder du alt fra legeplads, golfbane, skønne søer og skove, der indbyder til udendørs aktiviteter. Derudover er der nem adgang til offentlig transport og motorvejen, så du kan komme til Aarhus eller Silkeborg på kort tid.

Kontakt sælger

Maria Nielsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer