Beskrivelse af boligen

Velkommen til denne helt igennem fantastiske villa til den kræsne køber. Her får i en ejendom fuld af detaljer, tilvalg og kvalitetsmaterialer hele vejen igennem - og så er ejendommen tillige beliggende på en af de bedste grunde i hele Østerhåb kvarteret, med luft omkring huset og grønt naturbælte i forlængelse af haven. I vil opleve en bolig med en gennemført "rød tråd" ude som inde. Her er tale omen ejendom som absolut skal opleves!

Der er så mange ting at fortælle om boligen, og det kræver uden tvivl en personlig fremvisning. Der kan bl.a. nævnes den smukke mursten, sort zink på gavlene, arkitekt tagrender, håndbygget
solafskærmning i Canadisk cedertræ, Tarkett egetrægulve, alt inventar i højeste kvalitet fra HTH, solceller og A/C, fuldmuret garage med gulvvarme og meget meget mere! Ved seriøs interesse kan materialeliste fremsendes.
Have og udearealer er tegnet af en landskabsarkitekt og er derfor, ligesom huset, i højeste kvalitet og finish og med hele 3 terrasser, hvoraf 2 er overdækkede. Planløsningen er supermoderne medforældre-/børneafdeling og store lyse leverum.

Østerhåbskvarteret/Torsted er uden tvivl utrolig attraktivt for den moderne børnefamilie. Det skyldes nærheden til både skole, indkøb, daginstitutioner, idrætsfaciliteter samt indkøb, E45 og Horsens C. Her er trygge og rolige rammer og et godt naboskab.

Når bilen er parkeret i den dobbelte garage, kan i komme tørskoet ind i bryggerset. Garagen er medmasser af skabsplads og har mange anvendelsesmuligheder. I forlængelse af garagen er et godt redskabsrum. Bryggerset er med fuld skabsplads og i åben forbindelse hertil, er den rummelige entrémed god plads til overtøjet når gæsterne kommer på besøg. Dertil godt og rummeligt børneværelse. 'Hjerterummet' kunne være det helt fantastiske køkken/alrum, med plads til det store spisebord, og direkte udgang til både åben og overdækket terrasse. Det lækre køkken er med bl.a. vinkøleskab, Quooker og indbygget viktualierum. I denne afdeling er også et godt værelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche. I forlængelse af alrummet er den rummelige og lyse opholdsstue medstort gulv-til-loft vinduesparti og udgang til endnu en terrasse. Derudover er der endnu et godt børneværelse samt forældresoveværelse med walk-in-closet og et gennemført lækkert badeværelse med stor bruseniche og badekar.

Kontakt sælger

Sabina Svane

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer