Beskrivelse af boligen

Andelsbolig i Frejaparken ( Boldesager) sælges.

Jeg sælger min andelsbolig på 106 m2 beliggende Langelandsvej 3, 1.sal. Lejligheden indeholder: flot lyst køkken med elementer i hvid højglans. Opvaskemaskinen er integreret. Der er ligeledes induktion kogeplade ( 2022),  ny smart emhætte ( 2022), ovn (2022). Der er plads i køkkenet til et spisebord.
Stuen er lys og stor med fransk altan, der fører ud til en stor altan og grønne områder. Der er 2 store børneværelser, hvoraf det ene store børneværelse har en fransk altan med udsigt ud til Langelandsvej. Der er også et lidt mindre børneværelse/kontor/opbevaringsrum.
I soveværelset er der indbyggede skabe med meget plads til tøj, sengetøj, håndklæder og lignende. I dette rum er der også en fransk altan med udsigt over de grønne områder.
Badeværelset er med hvide halvmatte fliser på væggene og blå fliser i gulvet.

Til lejligheden er et stort kælderrum med el og et kælderskab. Der er vaskemaskine og tørretumbler samt tørresnore i kælderen.

Vinduerne og dørene er med 3- lags glas i hele lejligheden, og de er skiftet i nov. 21.

Den månedlige husleje incl. Fællesudgifter er på 2987 kr
A'conto varme 1014 kr
Trappevask  80 kr
I alt 4081 kr

Andelsbeviset sælges for: 632.590, 72 kr.

Andelsforeningen Esbjerggaard er en særdeles stor og velfungerende andelsforening med en bestyrelse, der er fremtidsorienteret, og de sikrer løbende vedligeholdelse , de vil andelshaverne det bedste. Der er i foreningen fuldtidsansat en vicevært og en murer, som sørger for al udvendig vedligeholdelse, og der er kommet trampolin på legepladsen. Man kan skrive sig på venteliste til at kunne leje en garage, hvis man ønsker dette.

Hvis dette har vakt din interesse så kontakt mig endelig på 50431753 eller på [email protected]
Mvh
Jane

Kontakt sælger

Jane Jensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden