Beskrivelse af boligen

Centralt beliggende i Lunderskov. 1000 meter til daginstitutioner, skole og sportsfaciliteter, 300 meter til Superbrugs og 300 meter til banegård med 3 afgange til og fra Kolding i timen. Derudover er der kun ganske få minuter til motorvejsnettet uanset hvilke retning turen går.
Huset ligger på stor grund med udsigt, over grønt og naturskønt mose område, fra stor syd og vest vendt terrasse samt have i 4 plan. Huset er løbende blevet renoveret gennem de sidste 27 år, sidst for 3 år siden med helt nyt køkken/køkkenalrum med gulvvarme.
Selve huset er opført i 1916, og trods en omfattende renovering i slutningen af halvfemseme har det stadig sjælen i behold. Udefra præsenterer ejendommen sig således med hvide sprossevinduer, rødt tegltag og en gulmalet facade.
Boligen tæller 262 m2, der fordeler sig i to sammenhængende bygninger begge i 2 plan.Det giver mange spændende indretningsmuligheder, og eksempelvis er der lavet en god teenageafdeling med to værelser og egen indgang. Boligen rummer i alt fem værelser, så nærmest uanset hvor stor familien er - eller skal være - er der plads nok. Husets hjerte er det store opholdsrum i stueplan, hvor køkken og dagligstue er samlet i et
åbent rum. Desuden er der en god ca 40 m2 stort opvarmet værksted.

Kontakt sælger

Rene Rasmussen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden