Beskrivelse af boligen

Dejlig andelslejlighed med altan til salg
Schleppegrellsgade 9 1. tv 8000 Aarhus C

Jeg sælger min andelslejlighed på Schleppegrellsgade 9 på Frederiksbjerg 8000 Aarhus C. Lejligheden er en del af andelsforeningen 9, som har en sund og stabil økonomi.

Lejligheden er en velindrettet 2-værelses lejlighed på 52 m2 med en høj stor stue med stuk og soveværelse med en sydvest-vendt altan mod et lukket gårdareal. Dertil er der et nyistandsat køkken og et velindrettet badeværelse med gulvvarme. Fordelingen af rummene i lejligheden gør at lejligheden er delevenlig for to studerende. Den er også velegenet til et kæreste par.

Andelsforeningen har en kælder med fælles vaskemaskine og tørretumbler samt cykelparkering. Til lejliegheden er der tilknyttet et privat depotrum i kælderen.

De månedlige ydelser er 5.707 kr. pr. måned + 550 kr. aconto for vand og varme. Samlet 6257 kr. pr. måned.
Andelsforeningen tillader forældrekøb, hvorved der er mulighed for at få boligstøtte.

Andelsbeviset er i år sat til 419.335 kr. Derudover har jeg lavet forbedringer for ca. 30.000 kr. som indbefatter modernisering af køkken med nye hårde hvidevare,
nye moduler, ny bordplade med vask og nyt køkkengulv.
Der vil være mulighed for fremvisning i starten september. Indtil da sender jeg gerne en video, flere billeder af lejligheden, referat, vedtægter og regnskaber for andelsforeningen.

Med venlig hilsen Simon

Kontakt sælger

simon mouritsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer