Beskrivelse af boligen

Naturskønt beliggende kvalitetsvilla fra 1971 i lille landsby, Kragelund, 10 km. fra Silkeborg centrum. Kragelund er en velfungerende landsby med alt hvad en familie behøver. Her er købmand, skole, daginstitution, gode idrætsfaciliteter med hal, moderne fitness center, friluftsbad og bryghus. Her får I gode naboer, fællesskab og sommerfester. Kragelund er omkranset af skov og marker. Der er gåafstand til Bøllingsø, vandre- og mountainbike ruter. Her bor du uden støj fra motorvej og alligevel kun 4 km. til tilkørsel til både Aarhus og Herning. Der er 40 min. kørsel til Aarhus.
Villaen er i 2 plan og energioptimeret i 2022 med nye døre og vinduer samt luft til vand anlæg.
På førstesalen går man ind i stort bryggers, hvor der også er udgang til baghaven. Fordelingsgang med lyst soveværelse mod øst, et værelse og mulighed for at lave yderligere et værelse hvis man ønsker det. Badeværelse med pæne retro klinker i gråblå og badekar. Stort lyst køkken med fransk dør til altan hvor solopgang og morgenkaffen kan nydes, og ikke mindst en stor lys stue med originalt hollandsk trægulv. Stuen vender mod syd, har udgang til træterrasse og panoramaview ud over fredet areal.
I underetagen er der beboelseskælder som fylder 3/4 af huset med alm. loftshøjde, fællesrum med thekøkken og 2 store værelser, hvor det ene har udgang til terrasse og have, samt bad og toilet. Boligen er løbende optimeret. Der er endvidere værksted og carport.
Haven er et eventyr som skal opleves. Der er store træer, stier og smuk beplantning. Baghaven kranser op mod skov og har flere bærbuske.
Har det vakt interesse, da kontakt gerne;
Kim og Charlotte
42839126/29409621

Kontakt sælger

Charlotte Enemark

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer