Beskrivelse af boligen

Skuffesalg ved EDC mæglerne, tlf. 58 58 74 76 skal kontaktes ved interesse:
1-plans villa i Bjert!
Velkommen til denne skønne 1-plans villa beliggende i det hyggelige område Agtrup, Bjert. Ejendommen er fuldmuret og bygget i 1995, hvilket sikrer en moderne og tidssvarende boligstandard.

Villaen byder på hele 4 værelser, hvilket gør den velegnet til både den lille og store familie. De to badeværelser giver god plads til alle fa­mi­lie­med­lem­mer, og det åbne køkken skaber en dejlig atmosfære omkring madlavning og hyggelige stunder.

En stor og lys stue med udgang til terrassen giver mulighed for at nyde udsigten over den smukke have og området omkring huset. Terrassen er perfekt til afslapning eller som udendørs spisested på varme sommerdage.

Villaen har oprindelig carport men denne har ejerne lukket, hvilket er praktisk som op­be­va­rings­plads eller aktivitetsrum.

Beliggenheden i Agtrup, Bjert er ideel for dem, der ønsker at bo i et roligt og hyggeligt område med gode naboskaber. Samtidig er der kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport. Villaen er desuden ideelt beliggende tæt på børnehave/vuggestue (30 meter), skole og sports faciliteter både inden- og udendørs. Det giver en unik mulighed for at børnene kan vokse op og udvikle sig i et trygt og aktivt miljø.
Ved interesse kontakt

Kontakt sælger

LH

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden