Beskrivelse af boligen

Abildgården 6 er til salg.
Andelsforeningen Abildgården
Abildgården er et velfungerende bofællesskab med 15 boliger. Vi er på nuværende tidspunkt 24 voksne og 7 børn. Vi deltager alle i vores madhold, der sørger for maden til fællesspisning i Fælleshuset fire aftener om ugen. Derudover samles vi til hyggeligt samvær, arrangementer, fællesmøder samt arbejdsdage. 
Til andelen hører et stort fælleshus med industrikøkken, stor og flot spisestue, TV stue, toilet med bad, fælles vaskekælder, bordtennisrum, værksted, legerum samt 2 gæsteværelser. Ydermere er der stor køkkenhave / drivhus , der leverer frugt og grønt til fællesspisningen, smukt gårdareal med legepads, bålplads, trampolin og skønne udenomsarealer.
Se vores hjemmeside her
Boligen
Andelen indeholder 81 m2 bolig + 22 m2 udestue og to hemse.
Boligen er velegnet såvel til børnefamilie som til et par eller enlige. Der er 2 værelser, to hemse, stue og køkken i et, hvor køkkenet er fra 2020 og et badeværelse. Huset er i et plan med 3 trin ned til udestuen.
Boligen fremtræder lys og venlig med spændende arkitektoniske løsninger og gode lysindfald fra vinduer i taget, Udestuen er velintegreret i boligen og åbner ud til en sydvendt terrasse med udsigt til de grønne områder.
Til andelen hører  også en carport og to pulterrum, samt andel i fællesfrysere.
Salgsprisen
Andelens maksimale pris er kr. 1.488.529
Huslejen
Huslejen pr. måned er på kr.3034
Huslejen inkluderer nyanskaffelser til fælleshus og fællesarealer, ejendomsskat, renovation, grundejerforening, fælles avis og tidsskrifter samt øvrige fælles driftsomkostninger. 
Det udvendige vedligehold klares af andelsboligforeningen. Det er gratis at benytte vaskefaciliteterne. Madordningen koster månedligt kr. 520,- kr. pr. voksen - og det halve for børn over to år.
Kontakt Jens og Anne
Interesserede kan henvende sig til og få mere info og rundvisning:
Jens Olsen Anne Peyrath
Mobil 51929656 Mobil 25854892

Kontakt sælger

Anne Peyrath

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer