Beskrivelse af boligen

Fantastisk udsigt til Julsø og Himmelbjerget

Udsigten til Julsø og Himmelbjerget er blot en af flere herlighedsværdier, der følger med denne velindrettede villa, som ligger i den hyggelige stationsby Laven. Huset er godt indrettet med 3 værelser, stue, spisekøkken, disponibelt rum og en stor hems. Endvidere er der en kælder med ekstra plads.

Det oprindelige hus fra 1952 har i 1996 fået tilknyttet en tilbygning. Her ligger det skønne sydvendte køkken med loft til kip, markante vinduer og adgang til en terrasse. Her er plads til et spisebord med en smuk udsigt og fra køkkenet tilgås hemsen, samt et værelse og et badeværelse. Etagen fuldendes af en stue, og på 1.sal er der to værelser. Det ene har altan hvorfra man kan vågne op til et vue, der synes umuligt at matche.

I kælderen er der et badeværelse og to disponible rum.

Det er først og fremmest udsigten til marker og natur, man kan glæde sig til at opleve, og den kan nydes helt fra kælder til første sal. Huset ligger på en skråning med en charmerende have i flere niveauer med udsigtsterrasse, sol kroge, plads til leg og en carport i gadeplan.

Fra Kjærs Møllevej lige bag huset kan man med en en udendørs elevator køre ned til husets stueplan. Ud over at gøre adgangsforholdene til ejendommen handicapvenlig, er dette også praktisk, når I eksempelvis får leveret træpiller. Sælger har brugt 4-5 tons træpiller samt brugt for c. 3000-4000 kr. i brændeudgifter til brændeovn svarende til et faktisk varmeforbrug i 2022 : ca. 15.000-20.000

Stort set lige bag huset er der adgang til en skøn skov. Der er bus 350 meter fra huset og bare 750 meter til stationen med forbindelser til både Aarhus og Silkeborg. Alt hvad man ellers har brug for i hverdagen findes i en radius af fem kilometer.

Skriv gerne for mere information
Kontakt sælger
Anne-Marie Christensen
Email: amclaven@gmail.com

Kontakt sælger

Anne-Marie Christensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer