Beskrivelse af boligen

Velkommen til Kærvang 3, 2. tv - Din nye andelsbolig i Kærvanghus!🏠

Jeg er begejstret for at præsentere denne moderne andelsbolig, der har alt, hvad du har brug for. Lad mig tage dig med på en rundtur i denne fantastiske lejlighed.🤩

Denne lejlighed er indrettet med fokus på komfort og funktionalitet. Køkken/alrum og stue forenes i et åbent rum, der giver dig masser af plads til hyggelige stunder med familie og venner.Derudover rummer boligen et rummeligt værelse samt badeværelse. Du skal ikke bekymre dig om vasketøj, da der er egen vaskemaskine og tørretumbler til rådighed i kælderen.

Til boligen høre en vidunderlig fælles gårdhave, hvor du kan slappe af, grille eller nyde solen i orangeriet.🌱

Kærvang 3, 2. tv er ideelt placeret i det eftertragtede Kærvanghus-kvarter. Her får du det bedste fra begge verdener - en rolig og hyggelig atmosfære, samtidig med nem adgang til byens pulserende liv. Inden for gåafstand finder du offentlig transport, indkøbsmuligheder samt gratis parkering lige nedenfor boligen.🚘

Denne lejlighed tilbyder ikke blot et behageligt sted at bo, men også en attraktiv andelsboligforening med fællesskab og muligheder for at skabe gode relationer med dine naboer.

Tøv ikke med at kontakte mig for at opleve denne skønne andelsbolig på nært hold. Dette er en enestående chance for at sikre dig din drømmebolig i Kærvanghus. Jeg ser frem til at byde dig velkommen hjem!

For mere info, send pb

Kontakt sælger

Julie Lundgaard

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer