Beskrivelse af boligen

Nyrenoveret 3-plans villa i Højbjerg sælges 🏡
 
Drømmer du om at bo centralt, men stadig have plads til hele familien? Så er dette helt sikkert villaen for dig! 😄
 
Denne skønne villa er placeret i et roligt villaområde i Højbjerg med blot få minutters gang fra Viby J, hvor du finder både Letbane, regional tog samt gode busforbindelse. Der er rig mulighed for dagligvareindkøb, daginstitutioner og skoler - alt sammen indenfor kort gå afsted.

Villaen har fået en gennemgående renovering både ud- og indvendigt udført af faglærte håndværkere, hvor der er kræset om hver eneste detalje. Stueplan byder på en entré, hvoraf der er adgang til toilet, et stort køkkenalrum samt stue. Fra køkkenet får I direkte adgang til en stor hævet terrasse med en vidunderlig udsigt over området, og videre adgang til haven. På førstesalen bliver I mødt af et badeværelse, et mindre værelse, samt et stort værelse med stige op til hems. Her er der igen kræset om detaljerne og de to store Velux tagaltaner får dagslyset til at fylde ind i villaen. I den komplet gennemrenoverede kælder med separat adgang finder I to store værelser med direkte adgang til en nyanlagt terrasse, hvor morgensolen kan nydes, samt et vaskerum + nyopført badeværelse. Der er ligeledes indkørsel foran huset med plads til to biler samt carport.

Huset er opvarmet med fjernvarme og solceller ☀️

Så ønsker du at bo tæt på storbyen, men stadig med plads til hele familien, så er dette et rigtig godt bud på jeres næste hjem.

Kontakt mig gerne for mere information eller hvis I ønsker en fremvisning 🙏🏼
 
Telefon📞:
Lin Philippon - 51 17 26 15

Kontakt sælger

Lin Philippon

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer