Beskrivelse af boligen

Spændende patriciervilla tæt ved centrum i Kolding overvejes solgt.
298 m2 villa i tre etager heraf 98 m2 kælder opført i 1920 med en klassisk pudset facade med flot mansard tag i rødt tegl med funktionel skorsten.
Beliggende med udsigt mod kilometervis af udsigt mod fjorden, downtown og helt til vandtårnet i nord. Grunden på 792 m2 er anlagt med stor gårdsplads med plads til flere biler, 28 m2 carportanlæg (kan laves om til garagenanlæg) samt lukket have med bålterrasse mod vest.
Villaen er indrettet med flot brændeovn og svungen trappe med udskårne balustre. Fra hall'en er adgang til storet soveværelse og til fordelergang, stort og flot badeværelse med stor bruseafd., dobb. granitvask mv.
Stort og lyst køkken i åben forbindelse til spisestuen med stor vitrinevæg samt udgang til dejlig lukket gårdhave samt den øvrige have.
I åben forbindelse med spisestuen er opholdstuen med flot brændeovn samt dobb. franske glasdøre til stue en suite/soveværelse.
Der er naturligvis højt til loftet, stuklofter og flotte plankgulve.
Trappen til overetagen fører op til smukt repos/fordelergang, der giver adgang til 3 meget store værelser/stuer, hvoraf det ene har adgang til ca. 18 m2 stor tagterrasse med flot udsigt mod fjorden.
Overetagen indeholder desuden flot badeværelse med bruseniche, terrassovask og lyshimmel. Derudover er der tekøkken/kontor.
Kælderen indeholder stort vaskerum, tørrerum, stort disp. rum, værksted og viktualierum/spisekammer.
Nyt fjernvarmeanlæg og efterisoleret på loft med 300 mm papiruld.

Interesseret i at høre mere så kontakt Jan 2819 8678 - sælges med proffesionel assistance

Kontakt sælger

jan krog

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer