Beskrivelse af boligen

I et dejligt villakvarter i Høje Hasle finder I denne totalmoderniserede etplansvilla, som lige er til at rykke ind i. Den gennemførte stil definerer rammerne, som indeholder et stort åbent opholdsmiljø, der fungerer som husets hjerte og leverum. Dertil findes to værelser og et badeværelse. Tilmed er der forberedt til tilbygning.

Huset er gennemrenoveret i 2020, hvor det praktisk talt kun var taget og ydermurene, som blev tilbage. Helt nye vandrør og VVS samt Genvex-anlæg og efterisolering suppleret af gulvvarme overalt er blot nogle af goderne. Man har endda klargjort til videreførelse af vand og gulvvarme ved gavlen ud mod haven, således en eventuel tilbygning også kan forsynes, og der er taget højde for kapaciteten i el-tavlen. Bemærk ydermere nye vinduer, døre, Troldtekt-lofter og interiøret.

Året efter kom turen til haven, hvor den brede terrasse blev etableret i forlængelse af opholdsmiljøet, således glasfoldedøren resulterer i en fornemmelse af, at ude og inde smelter sammen. Samtidig giver det et dejligt kig ud i haven og omgivelserne. Opholdsmiljøet er hertil åbent med direkte forbindelse mellem stuen og køkkenet. Køkkenet er udført i en støvet olivengrøn nuance, og dele af arbejdsfladerne vender ud mod stuen i en halvø.

De to værelser ligger side om side, og det ene af disse har dør ud mod terassen. På badeværelset er der etableret newyorker-glasvæg som afskærmning af brusenichen, der er indrettet med regnbruser og flotte håndlavede fliser fra Marokk.

Den lækre terrasse er selvfølgelig et klart trækplaster på den store grund, som yderligere er hyggelig med enkelte bede og masser af plæne til legeredskaber.

I får under 450 meter til skole, daginstitution og idrætshallen, mens I blot skal lidt længere for at nå nærmeste supermarked. I kan cykle til Letbanen, og I kan også fortsætte ind til midtbyen, hvor I er fremme ved butikker, spisesteder og kulturoplevelser efter omtrent et kvarter.

Kontakt Nybolig Aarhus V for mere information.

Kontakt sælger

Lærke Bjerager

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer