Beskrivelse af boligen

Stor lækker toværelses ejerlejlighed med tilhørende 40 kvm terrasse. Lejligheden har et dejligt lysindfald og beliggende i rolige omgivelser i det populære ikonbyggeri Lighthouse.

Lejlighedens indretning:

Fra den nydelige opgang med elevator bydes du indenfor i en rummelig entré. Herfra er der adgang til et pænt badeværelse med separat bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle.

Boligens "leverum" er den store, lyse stue, i åben forbindelse med køkkenet. Her er god plads til både et spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er lækkert, arkitekttegnet, og står som nyt! Naturligvis med alt i integrerede hårde hvidevarer i form af amerikaner køle/fryseskab og quooker. Her er en skøn sammenhæng mellem alrummet og stuen, og en helt fantastisk udsigt til Aarhus bugt.

Fra stuen er der udgang til den helt unikke store terrasse på 40 kvm. Altanen strækker sig i hele lejlighedens bredde og der adgang fra alle rum. Lejligheden byder på et fantastisk udemiljø, hvor der er vindstille og sol fra morgen til aften. Lejligheden er perfekt til dem der ikke orker en have, men som alligevel elsker at tilbringe tiden i loungemøbler omgivet af blomster, liv og sol.

Herudover byder lejligheden på et godt stort soveværelse, med god plads til en dobbeltseng samt arbejdsmiljø.

Fra den store terrasse er der både havudsigt og kanaludsigt. Terrassen byder på sol fra morgen til aften.

Der er svanekøkken, lækre hårdehvidevare i form af nyt amerikaner køle/fryseskab, quooker, intregreret vaskesøjle mm. Lejligheden er i perfekt stand.

Kontakt sælger

NM

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer