Beskrivelse af boligen

Jeg sætter min skønne 2 værelses 60 kvm lejlighed i skønne Odense C til salg. Lejligheden er beliggende i det skønne skibhuskvarter og tæt på Odense havn, hvor Odense havnebad ligger. Lejligheden ligger desuden kun 800 meter fra Odense Banegård, så skal man bruge letbanen ud til f.eks SDU, er man tæt på. Ellers er lejligheden beliggende tæt på HF&VUC, UCL og EUD&EUX.

Lejligheden er blevet totalrenoveret i 2018 og fremstår stadig helt ny og har energimærke C. Lejligheden har en lille “entre” hvor der plads til at hænge overtøj og en lille siddeplads, derfra går man ind i køkken-alrummet, hvor den ene udgang til altanen er. Køkkenet er et solidt Kvick køkken med hvide elementer og hårdehvidevare fra BOSCH. Fra køkken-alrummet er adgang til et stort flot badeværelse med bruseniche og egen vaskesøjle samt et soveværelse med den anden udgang til altanen. I soveværelset er der et stort indbygget skab.
Altanen er vestvendt og i sommerhalvåret er der eftermiddags- aftensol derude.

Til lejligheden følger der et kælderrum med samt 2/3 dele parkeringspladser. Der er ligeledes plads til at parkere ens cykel under halvtag.

Prisen for denne skønne lejlighed er 1.795.000 kr.

Kontakt sælger

Nikolaj Visholm

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer