Beskrivelse af boligen

Sjældent udbudt stor byggegrund i lille landby samfund.
Fantastisk mulighed for at bygge drømme boligen enten som helårshus eller som sommerhus/fritidshus med dertilhørende status.
3600 m2 natur helårsgrund i udkanten af lille landsby - Glatved 8444 Balle. tilslutningsafgift til vand, strøm samt 2 kloak stik er betalt. Grunden er byggemodnet, så klar til at blive bygget på, dog er der en helt del træer på grunden, hvor nogle af dem nok skal fældes, det føles næsten som en lille skov at færdes rundt i. Derudover er der lavet jordbundsundersøgelse som kan medfølge i købet. 5 min til indkøb ved købmanden i Balle. 11 min til letbanen i trustrup, 3km til skole og børnehus, 2,5 km til dejlig badestrand samt masser af muligheder for fiskeri ved glatvedværket. ca 15 min. kørsel til Ebeltoft og Grenaa.
Kan evt. udstykkes til 2 byggegrund. Der er ingen byggepligt. Vi har undersøgt mulighederne for at bygge en flexbolig/fritidshus på grunden, Norddjurs kommune har sagt god for at opføre et helårs, men derfra kun bruge huset som sommerhus/Fritidsbolig/flexbolig, med mulighed for at leje det ud i ferier osv.

Kontakt sælger

Sabrina Nielsen og Chris kristensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer