Beskrivelse af boligen

Villa i sygehuskvarteret i Horsens med et vægtet areal på 110 m2. Huset har fået udskiftet alle vinduer og døre, og er blevet efterisoleret indvendigt. Udvendigt er alle fuger i huset blevet udskiftet og det har medvirket til en flot opfriskning på huset. I huset finder man en fordelingsgang med 3 værelser, samt det oprindelige badeværelse fra 1964 med et flot terazzogulv.
Badeværelset fremstår lyst og enkelt. Huset har et stort køkkenalrum med et lyst køkken fra KVIK med gode rummelige skuffer med ekstra dybde.

Stuen er renoveret med et stort vinduesparti fra gulv til loft, som giver et dejligt lysindfald ud til den sydvestvendte have og terrasse, hvor solen kan nydes til den går ned.
På både værelser, gang og stue er de oprindelige Junckers trægulve blevet bevaret. Køkkenet har et flot gult linoleumsgulv, som nemt at vedligeholde og skønt at gå på. Slutteligt finder man et bryggers med både fryser, vaskemaskineog tørretumbler. I bryggerset er der god plads til at
tørre tøj eller til at have en barnevogn stående.

Huset har en skøn syd-vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes til den går ned. I have står et stort drivhus med fuld flisebelægning og ved siden af huset er der lavet et skur med opbevaring til cykler, grill, haveredskaber m.m. Hele haven er blevet planet ud og indkørsel, samt belægning foran og bag ved huset er anlagt i efteråret 2016.

Gaden er beliggende i det populære sygehuskvarter, med gåafstand til både byen, Carolinelunden, lystbådehavnen ved Langelinje og ikke mindst den skønne natur omkring Nørrestrand. Huset ligger på en attraktiv vej, med et godt naboskab

Alle hårde hvidevarer medfølger.

Kontakt sælger

Maria Darling

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer