Beskrivelse af boligen

97 kvm liebhaver ejerlejlighed/byhuslejlighed i det charmerende latinerkvarter.

Midt i Latinerkvarteret ligger denne toplanslejlighed i et charmerende byhus fra 1990 - men bygget så det ligner det originale hus fra 1819 med en brostensbelagt gård lukket gård. Med god plads omkring sig og indgang på første sal oplever du et dejligt lysindfald gennem lejlighedens sprossede vinduer. De lyse gulve og vægge giver sammen med bjælkerne i loftet en venlig og hjemlig stemning, som du mærker, allerede når du parkerer i den hyggelige baggård, hvor du har ret til en af parkeringspladserne.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til alrummet med plads til både spisebord og hyggekrog, mens du kan indrette en hyggelig opholdsstue i den store glaskarnap/udestue med vinduer til alle sider, hvor du har et skønt lysindfald.

Tagterrasse med sol og udsigt til byen
I det lyse og rummelige soveværelse på overetagen er pladsen optimalt udnyttet med indbyggede skabe under skråvæg. Gennem de dobbelte glasdøre ud til tagterrassen, som vender mod øst, kan du følge med, når dagens første solstråler rammer. Her kan du sætte dig med morgenkaffen og fornemme, hvordan byen vågner omkring dig. Du har udsigt over tagene og Domkirkens spir, samt god plads til både bord, stole og en grill. På den måde kan du få mest muligt ud af sommeren i centrum.

Lige ved siden af soveværelset har du et rummeligt badeværelse med mere god skabsplads. Der er generelt tænkt over opbevaringsmulighederne i lejligheden – det ser du bl.a. med det praktiske depotrum under trappen og reposen oven for trappen. Har du brug for et hjemmekontor, kan du evt. placere det her.
Til dine overnattende gæster ligger der i stueplanet et gæsteværelse, som du kan låne. Her er to sengepladser, eget badeværelse og egen indgang.
Derudover er der vaskerum i kælderen, hvor du også har et meget stort rum til ekstra opbevaring eller værksted
efter behov på ca. 20 kvm i helt tør kælder af betonelementer.
Velkommen til en af Latinerkvarterets mest autentiske ejendomme med charmerende rammer til hjemlig hygge i de lyse rum eller på tagterrassen med udsigt til byen.

I gården er der primært erhvervskontorer og kun 3 ejerlejligheder, som alle er i 2 plan over 1 og 2 sal. Derfor føles det som små byhuse, og der er helt roligt både aftener og i weekender.

Kontakt sælger

KBP

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer